• Home
  • //
  • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Η Ομάδα της Σιούκας Μ. & Συνεργάτες από Στελέχη με Υψηλή Επιστημονική Κατάρτιση αλλά και με την Κατάλληλη Εμπειρία και Γνώση.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΟΥΚΑΣ
Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Είναι κάτοχος πρώτου πτυχίου: Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας ΤΕΙ Κοζάνης , και δεύτερου πτυχίου: Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, τμήματος της Σχολής Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιου Μακεδονίας.

Με το πέρας των σπουδών του το 1993 έγινε μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κι έκανε έναρξη επιτηδεύματος λογιστή-φοροτεχνικού. Η άμεση επαφή του με το αντικείμενο και η μακρόχρονη ενασχόληση μεταφράζεται πλέον σε ειδική εμπειρία σε κάθε θέμα σχετικά με τα οικονομοτεχνικά , τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, αλλά και διοικητικής φύσεως θέματα ατομικών επιχειρήσεων και νομικών προσώπων που έχουν χαρακτηριστικά οντότητας κάθε δυναμικής.

Ηγείται κι επιβλέπει επιτυχώς την ομάδα κι όλες τις ενέργειές της μεταλαμπαδεύοντας γενναιόδωρα γνώση κι εμπειρία, οι μακρόχρονοι δεσμοί με τους πελάτες αποτελούν αναγνώριση επαγγελματισμού και δικαίωση της θεώρησης του ότι ο κάθε πελάτης και η επιτυχής πορεία του είναι προτεραιότητα και κοινός μας στόχος.
ΤΖΟΥΛΗ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
Γεννήθηκε στον Γέρμα Καστοριάς και είναι απόφοιτος τμήματος Μηχανογραφημένης Λογιστικής Δημόσιου ΙΕΚ Θεσσαλονίκης και της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών.

Εργαζόταν παράλληλα με την φοίτησή της σε λογιστικό γραφείο επί πενταετίας, κι εφοδιασμένη με υποδειγματική συστατική επιστολή πλαισιώνει -από το 2002 μέχρι σήμερα- το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας μας. Τόσο η κατάρτιση , τα χρόνια εμπειρίας , όσο κι η διαρκής επιμόρφωσή της αποτελούν στοιχεία επαρκούς γνωστικού αντικειμένου , ώστε ν’ ανταποκρίνεται σ’ ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Είναι άριστη γνώστης όλων πληροφοριακών συστημάτων λογιστικής και μισθοδοσίας , όπως το απαιτεί η εξέλιξη των υπηρεσιών της λογιστικής. Εφαρμόζουμε συχνά την εξ αποστάσεως σύνδεση με εσωτερικά λογιστήρια πελατών μέσω διαδικτυακής πύλης για να δίνουμε λύση άμεσα σε ειδικά και επείγοντα θέματα .

Η πρακτικότητα , η επαγγελματική ενσυναίσθηση και το υψηλό πνεύμα ομαδικότητας είναι γνωρίσματα που την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη , τόσο για τους συναδέλφους της όσο και για τους πελάτες μας.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ
Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς και είναι πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, τμήματος της Σχολής Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιου Μακεδονίας.

Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε λογιστικό γραφείο επί τετραετίας , κι από το 2000 μέχρι σήμερα είναι στέλεχος του γραφείου Σιούκας & Συνεργάτες. Η πολυετής του εμπειρία αποτέλεσαν βήμα στο ν’ απασχολείται κυρίως με την επίβλεψη πελατών με οργανωμένα εσωτερικά λογιστήρια. Η προσωπική του ενασχόληση και η τριβή με μεγάλες εταιρείες τον κατέστησαν άξιο αναλυτή κι ελεγκτή οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων.

Η συνεχής ενημέρωση στην νομολογία αναφορικά με την φορολογία και με τα εργασιακά είναι κριτήριο αναφοράς για την εξέλιξή του , αλλά και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της ομάδας μας.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ
Γεννήθηκε στη Σέρρες και είναι Αριστούχος Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ (1996) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (2008) με εξειδίκευση στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εξειδικεύτηκε μέσω εθελοντικής εργασίας στη βιομηχανική παραγωγή και από την αποφοίτησή του μέχρι σήμερα έχει διατελέσει ανώτερο και ανώτατο διοικητικό στέλεχος σε σημαντικές μεταποιητικές επιχειρήσεις της Β. Ελλάδος.

Από το 1999 μέχρι σήμερα διατελεί σύμβουλος επιχειρήσεων με αντικείμενο τις τεχνοοικονομικές μελέτες, το στρατηγικό και επιχειρηματικό σχεδιασμό, την οργάνωση επιχειρήσεων και τη χρηματοδότηση επενδύσεων μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων. Είναι πιστοποιημένος ελεγκτής και αξιολογητής έργων που εντάσσονται στους Αναπτυξιακούς Νόμους (ΕΜΠΕ και ΕΜΠΑ) και αξιολογητής έργων που υποβάλλονται στον ΕΦΕΠΑΕ, καθώς επίσης και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ (2015).
ΝΙΚΟΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ
Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης και είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 παρακολουθεί το μεταπτυχιακό Μηχανικός Ποιότητας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών με επιτυχία. Η πρώτη επαφή με το γραφείο μας ήταν το 2007 ως συνεργάτης για την διαχείριση κοινοτικών προγραμμάτων πελατών μας, υλοποίησης έργων ΚΠΣ κλπ. Η συνέπεια και η μεθοδικότητα του αναγνωρίστηκαν άμεσα , ώστε να υιοθετηθεί ως αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας μέχρι σήμερα . Η φιλομάθεια του βοήθησε στην γρήγορη εξέλιξη και την διεύρυνση των υπηρεσιών που μπορεί να καλύψει σε θέματα συμβουλευτικής φύσης, καθώς και σε θέματα φοροτεχνικά και εργασιακά.

Η επικοινωνιακή του δεξιότητα δεν αποτελεί μόνο προσωπικό του πλεονέκτημα, αλλά σχετίστηκε κι ενίσχυσε το ανάλογο πνεύμα του γραφείου μας.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΑΚΚΙΑΣ
Γεννήθηκε στις Συκιές Θεσσαλονίκης . Είναι πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Αλεξάνδρειου Α.ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Ολοκλήρωσε την υποχρεωτική του πρακτική άσκηση στο γραφείο μας τον Μάρτιο του 2017. Η εργατικότητα και η διάθεση για μάθηση εκτιμήθηκε τόσο, ώστε να προσληφθεί αμέσως μετά την λήξη του διαστήματος της πρακτικής . Η γρήγορη εξέλιξη του είχε ως αποτέλεσμα να του δοθούν αρμοδιότητες όλου του φάσματος των εργασιών , και να διεκπεραιώνει αποτελεσματικά ό,τι του ανατεθεί.

Γεμάτος ενέργεια, διάθεση και υπευθυνότητα, πλαισιωμένος από συνεργάτες που του μεταδίδουν αυτοπεποίθηση και γνώση , υπόσχεται με την παρουσία και την στάση του ότι οι νέοι έχουν πολλά να δώσουν στην αγορά εργασίας και στο επαγγελματικό τους περιβάλλον .

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ100%
ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ100%
ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ100%

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η καινοτομία μας

Η εταιρεία μας, ακολουθώντας στενά τη φιλοσοφία της επεκτάθηκε στον τομέα της συμβουλευτικής επιχειρήσεων για θέματα πληροφορικής και στην ανάπτυξη εξατομικευμένων εφαρμογών πληροφορικής.

Στη συνεχή μας προσπάθεια να είμαστε ουσιαστικοί και χρήσιμοι, βελτιωνόμαστε καθημερινά και είμαστε πλέον σε θέση να σας υποστηρίξουμε ουσιαστικά στην επιλογή της μηχανοργανωτικής υποδομής σας και στη βέλτιστη παραμετροποίηση υφιστάμενων και νέων λογισμικών, ώστε να λαμβάνετε έγκαιρα όλη την απαιτούμενη πληροφόρηση για τη λήψη διοικητικών αποφάσεων.

Επιπρόσθετα στην κατεύθυνση αυτή στελεχωθήκαμε με νέα και ικανά άτομα του χώρου της πληροφορικής, τα οποία καθοδηγούμενα από τα έμπειρα στελέχη μας είναι σε θέση να αναπτύξουν τις εφαρμογές εκείνες που απαιτούνται για την ικανοποίηση των εξειδικευμένων κάθε φορά αναγκών σας. Οι εφαρμογές υλοποιούνται επί των υφιστάμενων λογισμικών πακέτων σας και δεν απαιτείται η μετάβαση σε νέα λογισμικά.

Ενδεικτικά σχεδιάζονται για εσάς εφαρμογές / λογισμικά όπως:

       Ψηφιακής έκδοσης παραστατικών (cloud)

       Προϋπολογισμού εσόδων / εξόδων

       Εκτίμησης και απολογισμού Cash flow

       Κοστολόγησης προϊόντων / υπηρεσιών

       Ηλεκτρονικής τιμολόγησης διασυνδεδεμένου με POS