• Home
  • //
  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Η επιχείρηση ‘’Σιούκας Μιχάλης & Συνεργάτες’’

Η εταιρία ‘’Σιούκας Μιχάλης & Συνεργάτες’’ έχει ως κύρια δραστηριότητα την παροχή φοροτεχνικών-λογιστικών υπηρεσιών και σταδιακά επεκτείνεται στην ευρύτερη συμβουλευτική υποστήριξη των επιχειρήσεων στους τομείς των χρηματοοικονομικών, των οικονομοτεχνικών μελετών και της πληροφορικής. Η δραστηριοποίησή μας στον συγκεκριμένο κλάδο επί 25 συναπτά έτη έχει ως αποτέλεσμα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε φορείς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Από το 2006 στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Δήμο Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο κτίριο γραφείων PHILIPPOS BUSINESS CENTER.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

200

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

100

ΙΔΙΩΤΕΣ

1000

ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

50

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η κεντρική φιλοσοφία του γραφείου στηρίζεται στην εξατομικευμένη παροχή υπηρεσίας και στο personal consulting- assistance accounting.

Ο Στόχος μας

Σκοπός μας είναι η παροχή λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών με συνέπεια, ποιότητα και ακεραιότητα. Διαθέτουμε τις απαιτούμενες γνώσεις, τα απαραίτητα εργαλεία και την μακροχρόνια εμπειρία προκειμένου να ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας, είτε πρόκειται για φυσικό πρόσωπο είτε για επαγγελματία/επιχείρηση. Λειτουργούμε σε ένα πλήρως μηχανογραφημένο περιβάλλον και αξιοποιούμε τα πλέον εξελιγμένα μέσα της τεχνολογίας για να προτείνουμε βέλτιστες λύσεις σε άμεσο χρόνο.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας εξασφαλίζεται από τα άρτια καταρτισμένα, έμπειρα και ικανά στελέχη, που πλαισιώνουν την εταιρία μας. Έτσι, σε συνδυασμό με την πολυετή μας εμπειρία, έχουμε αναπτύξει την απαιτούμενη τεχνογνωσία που μας επιτρέπει να αναλύουμε με ακρίβεια τα λογιστικά δεδομένα των πελατών μας αποκαλύπτοντας τόσο ενδεχόμενα αδύναμα στοιχεία, όσο και ανταγωνιστικά πλεονέκτημα.

Η κεντρική φιλοσοφία της εταιρίας στηρίζεται στην εξατομικευμένη παροχή υπηρεσίας και στο personal consulting – assistance accounting. Ως αποτέλεσμα, καταρτίζουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο υποστήριξης για τον κάθε μας πελάτη, που καλύπτει θέματα καθημερινότητας στην λογιστική/φορολογική/εργατική νομοθεσία αλλά και θέματα διοικητικής φύσεως.

Οι ανάγκες της εποχής μας έχουν αλλάξει δραματικά σε σχέση με το παρελθόν, ενώ οι μεταβολές στο φορολογικό και το εργατικό τοπίο είναι συνεχείς και καταιγιστικές. Σε αυτό το περιβάλλον, χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη που να μπορεί να σας συμβουλέψει σε κάθε σας βήμα με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Και κάνουμε αυτό ακριβώς.

Με στόχο να μην προσφέρουμε στους πελάτες μας απλά λογιστικές υπηρεσίες, αλλά να είμαστε ο σύμβουλος τους σε κάθε βήμα ακολουθούμε μια σειρά εσωτερικών ενεργειών που μας καθιστούν τους καλύτερους και πλέον ενημερωμένους οικονομολόγους & φοροτεχνικούς συμβούλους.

 

Ορισμένες από αυτές τις διαδικασίες είναι:

Η άμεση και διαρκής επιμόρφωση του προσωπικού μας σε κάθε νομοθετική αλλαγή νομοθετική αλλαγή και διαδικασία.

Η Κωδικοποιημένη & αυστηρή μεθοδολογία που ακολουθούμε, στη διαδικασία της προσωποποιημένης ενημέρωσης του κάθε πελάτη.

Το υψηλό επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης του προσωπικού μας αλλά και ολόκληρου του δικτύου συνεργατών μας

Η μεγάλη εμπειρία που έχει το γραφείο μας στον χειρισμό των ελέγχων από τις ελεγκτικές αρχές. Σε οποιαδήποτε περίπτωση ελέγχου είμαστε δίπλα σας την ίδια στιγμή και γνωρίζουμε τα σωστά βήματα για την ομαλή διεξαγωγή του.

Το αυστηρό και εξατομικευμένο χρονοδιάγραμμα που ακολουθούμε, για την ενημέρωση των πελατών μας όσον αφορά τις υποχρεώσεις του προς πληρωμή, όχι μόνο ως προς τις ημερομηνίες λήξης των πληρωμών αλλά και σύμφωνα με  την ταμειακή τους ρευστότητα.

Οι ανεπτυγμένες και ποικιλόμορφες δυνατότητες επικοινωνίας που έχουμε αναπτύξει με τους πελάτες μας.

Η οργανωμένη και διαρκώς ελεγχόμενη διαδικασία βελτιστοποίησης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών του γραφείου μας  και η άμεση εξάλειψη τυχόν αστοχιών.

 

Εσωτερικές Ενέργειες:

Η εταιρίας μας λειτουργεί με ένα συγκεκριμένο και αναλυτικό πρόγραμμα ενεργειών που διασφαλίζει την άριστη ανταπόκριση όλων των στελεχών στις απαιτήσεις των πελατών και του κλάδου.

Ορισμένες από αυτές τις ενέργειες είναι:

– Διαρκής παρακολούθηση σεμιναρίων & συμμετοχή σε επιστημονικά φόρουμ από όλη την ομάδα του προσωπικού και του επικεφαλής. Στόχος η εξειδίκευση όλης της ομάδας πάνω σε όλα τα θέματα/ υπηρεσίες της εταιρείας.

– Δημιουργία και διατήρηση ενός καλού κλίματος συναδελφικότητας, καλλιεργώντας την ανταλλαγή επιστημονικών και άλλων γνώσεων. Λειτουργούμε σαν ομάδα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών & την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

– Καθιέρωση ενιαίου προτύπου ενημέρωσης και χρόνου ενημέρωσης των πελατών, όσον αφορά τις νομοθετικές και άλλες εξελίξεις-αλλαγές.

– Δυναμική ιστοσελίδα του γραφείου, εμπλουτισμένα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, συνεχής ενημέρωση με την αποστολή newsletter.

– Δημιουργία & Τήρηση των εσωτερικών ελέγχων από το γραφείο προς τους πελάτες, με στόχο τον εντοπισμό τυχόν αστοχιών στα φορολογικά & εργατικά αρχεία τους. Σκοπός είναι η υπόδειξη και η πρόληψη μελλοντικών πιθανών προβλημάτων από εξωτερικούς ελέγχους.

– Διαδικτυακές παροχές προς τους πελάτες, μέσω υπηρεσιών Cloud Server, για την άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα φορολογικά & εργατικά αρχεία. Απλά, εύκολα & γρήγορα!

– Δημιουργία & Αυστηρή τήρηση της φόρμας και του χρονοδιαγράμματος της αποστολής των τακτικών και έκτακτων υποχρεώσεων των πελατών προς πληρωμή από το προσωπικό του γραφείου.

– Χρήση εργαλείων όπως FMEA Analysis, Total Quality Managment για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών.

– Συχνά Brainstorming της ομάδας για την ανάπτυξη των υπηρεσιών & διορθώσεις σε τυχόν αστοχίες.

– Ερωτηματολόγια προς τους πελάτες και ανάλυση των δεδομένων τους, για την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών.

– Συχνή ανασκόπηση των διαδικασιών που τηρούνται, για περαιτέρω βελτίωσή τους.

Όλα τα παραπάνω αποσκοπούν στην συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας, με αποτέλεσμα την ικανοποίηση των απαιτήσεων και των προσδοκιών τους.

Η διαρκώς αναπτυσσόμενη φήμη του γραφείου, μαζί με την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας δημιουργούν αισθήματα ασφάλειας, σιγουριάς & εμπιστοσύνης στους πελάτες μας.

Το σημαντικότερο πράγμα στην δουλειά μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Ικανοποίηση όχι μόνο των αναγκών αλλά και των προσδοκιών της κάθε επιχείρησης. Με εμάς μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα έχετε πάντα:  

– Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση όσον αφορά τις εξελίξεις στα φορολογικά- εργατικά & λογιστικά θέματα.

– Τήρηση των απαραίτητων φορολογικών- εργατικών αρχείων σωστά & νόμιμα.

– Αποφυγή φορολογικών & εργατικών προστίμων από τις ελεγκτικές αρχές.

– Έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με τις τακτικά επαναλαμβανόμενες υποχρεώσεις προς πληρωμή (Φ.Π.Α, Φ.Μ.Υ, Φ.Ε.Ε, Φ.Ε, ΕΝΦΙΑ, Τέλη κυκλοφορίας, Ασφαλιστικές εισφορές κ.α)

– Άμεση εξυπηρέτηση σε καθημερινά προβλήματα λογιστικής

– Απουσία παραλείψεων & λαθών που οδηγεί σε απώλεια χρημάτων

– Αίσθημα ασφάλειας & εμπιστοσύνης για θέματα που ενδεχομένως δεν γνωρίζετε ή δεν γνωρίζετε επαρκώς

– Κατευθύνσεις και συμβουλές φοροτεχνικής φύσης σε τακτική χρονική βάση

– Κατευθύνσεις και συμβουλές συμβουλές διοικητικής φύσεως.

– Ενημέρωση και Παρακολούθηση των ταμειακών ροών (cash flow) της επιχείρησης σας καθώς και μελέτες risk analysis, χρηματοοικονομικές μελέτες, προϋπολογισμούς κ.α.

Στην εταιρεία Σιούκας Μιχάλης & Συνεργάτες σκεφτόμαστε την επιχείρηση σας σαν να ήμασταν εσείς, γι΄ αυτό μπορείτε να είστε σίγουροι πως πάντα κάποιος θα βρίσκετε στο πλευρό σας και θα προλαμβάνει τις ανάγκες σας.